Ценовник-Пијано

Пробни/Промотивни пијано пакети за почетници

Пакети Цена Попуст Опис на пакет Купи
Пакет од 4 часа по пијано 4,500.00 ден дознај повеќе додај во кошница

Пијано програма, Piano-Fun (комбинирана настава) 80,000ден.

Пакети Цена Попуст Опис на пакет Купи
Пакет од 8 часа по пијано 9,000.00 ден дознај повеќе додај во кошница
Полугодишен пакет (36 часа) 38,800.00 ден -3% дознај повеќе додај во кошница
Целогодишен пакет (72 часа) 76,000.00 ден -5% дознај повеќе додај во кошница

Пијано програма (индивидуална настава) 100,000ден.

Пакети Цена Попуст Опис на пакет Купи
1 час 1,700.00 ден дознај повеќе додај во кошница
Рата (1 од 10) од целогодишниот пакет 10,000.00 ден дознај повеќе додај во кошница
Полугодишен пакет (36 часа) 48,500.00 ден -3% дознај повеќе додај во кошница
Целогодишен пакет (72 часа) 95,000.00 ден -5% дознај повеќе додај во кошница
Целогодишен пакет (36 часа) (1неделно) 60,000.00 ден дознај повеќе додај во кошница

Пијано програма, Piano Fun (групна настава) 70,000ден.

Пакети Цена Попуст Опис на пакет Купи
Рата (1 од 10) од целогодишниот пакет 7,000.00 ден дознај повеќе додај во кошница
Полугодишен пакет (36 часа) 33,950.00 ден -3% дознај повеќе додај во кошница
Целогодишен пакет (72 часа) 66,500.00 ден -5% дознај повеќе додај во кошница
Целогодишен пакет (36 часа) (1неделно) 60,000.00 ден дознај повеќе додај во кошница