Целогодишна програма по флејта

80,000.00 ден

Се состои од 72 часа, по 2 часа неделно, секој од нив со времетраење од 45 мин. Како бонус, во пакетот се вклучени и 36 часа солфеж кои се одржуваат преку интернет, секоја недела по еден, секој во времетраење од 45 мин.

SKU: 00025 Категорија Ознака: ID на пакетот:11