Целогодишна програма по флејта за деца на возраст од 5-6 години

75,000.00 ден

Се состои од 72 часа, по 2 часа неделно, секој од нив со времетраење од 30 мин.

SKU: 00037 Категорија Ознака: ID на пакетот:38