Целогодишна програма за групна настава

36,000.00 ден

Се состои од 36 часа, по 1 час неделно, секој од нив со времетраење од 60 или 90 мин во зависност од бројот на ученици.

SKU: 00029 Категорија: Tag: ID на пакетот:29