Целогодишна ViolinFun програма по виолина за деца на возраст од 5-6 години

75,000.00 ден

Се состои од 72 часа, по 2 часа неделно, (45’ групен и 30’ индивидуален час)

SKU: 00032 Категорија Ознака: ID на пакетот:33