Целогодишна ViolinFun програма по виолина

80,000.00 ден

Се состои од 72 часа, по 2 часа неделно (60’ групен и 45’ индивидуален час). Како бонус, во пакетот се вклучени и 36 часа солфеж кои се одржуваат преку интернет, секоја недела по еден, секој во времетраење од 45 мин.

SKU: 00009 Категорија Ознака: ID на пакетот:3