УСПЕШНИ МУЗИЧКИ ПРИКАЗНИ

УСПЕШНИ МУЗИЧКИ ПРИКАЗНИ

  Во потрага по поведри приказни, патот не однесе во приватното музичко училиште ,,Пијанофорте” во Скопје. Таму наидовме на огромна...

ИНТЕРВЈУ СО Г-ЃА МАРИНА

ИНТЕРВЈУ СО Г-ЃА МАРИНА

  Погледнете дел од емисијата „Едноставно заводливо“ на која гостуваше нашата г-ѓа Марина Чадо, ко-основач, и извршен директор на музичкото...

Се ближи лето!

Се ближи лето!

Драги родители/пријатели на Пијанофорте Нашето училиште по 5ти пат со големо задоволство ги води вашите најмили на уникатно доживување во...

ИНТЕРВЈУ СО Г-ЃА МАРИНА ЧАДО

ИНТЕРВЈУ СО Г-ЃА МАРИНА ЧАДО

Марина Чадо – основач, виолинист, раководител на Одделот за гудачки инструменти и извршен директор на Училиштето, докажан педагог со преку 30...

Фантастичен тим од музичари

Фантастичен тим од музичари

Приватното музичко училиште „Пијанофорте“ има фантастичен тим од музичари од светска класа, кои се целосно посветени на успехот на нашите ученици...

Групни часови

Групни часови

„Пијанофорте“ нуди групни часови во мали групи за помали дечиња, деца, тинејџери и возрасни. Тука се вклучени часови за мали деца, како и групи за...