Среќен 20-ти роденден „Пијанофорте“!
Ова училиште беше благословено уште од првиот ден кога решивте да бидете дел од него, вашата поддршка, посветеност и креативност можат да се совпаднат само со неизгасива жед за успех. На овој посебен ден, сакам да им честитам на сите за уште една одлична година! Ви благодариме на сите што бевте дел од семејството на „Пијанофорте“.