Новогодишниот концерт секогаш е посебен бидејќи е резултат на здружениот труд на професорскиот тим, од една страна, и на учениците поддржани од своите родители, од друга.
Погледнете само дел од атмосферата на новогодишниот концерт на „Пијанофорте“ за учениците од Одделот за популарна музика.
Навистина прекрасен начин да се заврши полугодието, „Пијанофорте“ ви пожелува среќни празници и среќен Божиќ!