3.11.2017

Од низата настани кои ќе следат во нашето училиште, оваа недела ја посветуваме на:

– Дипломиран уметник од одделот за поп и џез пеење;

– Дипломиран харфист;

– Специјализант од одделот композиција;

– Наградуван артист и композитор;

– Самостоен уметник и автор;

Добредојде во тимот на Пијанофорте, Sarah Mace!

Во петок, 3 ноември 2017 од 15:30 до 18:00 часот, се одржа првиот промотивен час со Сара Мејс во кој таа на сите заинтересирани им ја претстави програмата на новиот оддел за поп пеење и харфа на музичкото училиште Пијанофорте.

Уписите се отворени; пријавување по меил или на еден од нашите телефони:

info@pianoforte.mk

02/306-69-99 или 078/328-145

 

Фотограф: Игор Тодоровски