„Пијанофорте“на музичка мисија: ЗАПОЗНАЈ ГИ МУЗИЧКИТЕ ИНСТРУМЕНТИ! Овој октомври Пијанофорте ја отвара сцената за сите љубопитни, сегашни и идни вљубеници во музиката! Секој последен петок во месецот, почнувајчи од 27 октомври, ОТВОРЕНА СЦЕНА!

ОТВОРЕНА СЦЕНА

 

– За прв пат допрете инструмент во рака. – Започнете да чекорите по ПАТОТ НА МУЗИКАТА со Пијанофорте, музичкото училиште. Почувствувајте ја разликата помеѓу слушање и создавање музика
– Ќе настапуваат професионалци, веќе музички едуцирани ученици и… ќе свириме сите заедно, со учесниците на работилницата.

 

ОТВОРЕНА СЦЕНА

 

Кога: петок, 27 октомври во 18:30 во ПИЈАНОФОРТЕ Каде: Карпош 4 Пријави се на месинџер за бесплатно учество! #сакаммузика #PIANOFORTE #ПИЈАНОФОРТЕ