Летната школа на ,,Пијанофорте” е специјализирана програма која комбинира часови по музика со забавни музички активности.

Наша цел е да ја развиеме детската креативност и вештини, обезбедувајќи незаборавно летно искуство каде децата создаваат пријателства со врсниците и го збогатуваат нивното музичко образование.

Дајте му на вашето дете посреќна, поздрава, подобро заокружена основа за иднината.

Ние нудиме програма која привлекува деца од различни возрасти и интереси.

,,Пијанофорте” зазема посебен пристап, кој ги потикнува децата да го насочат своето учење врз основа на нивните интереси преку различни разновидни активности.

Во текот на летото, децата можат да учествуваат во музички оркестар, да изведуваат претстава или музички концерт, можностите се бескрајни кога децата ќе се вклучат во донесувањето одлуки за нивното учење!

,,Пијанофорте” музичкото училиште од Скопје се гордее со тоа што нуди квалитетна музичка настава што ја предаваат високо квалификувани водечки професионалци. Секој наставник беше избран на начин за да се обезбеди високо ниво на музичка едукација која ќе се изучува, што гарантира дека лекциите се фокусирани на учениците и високо интерактивни.

Нашата визија е да создадеме и подобриме едно мало убаво општество особено за децата во текот на летото. Децата се водечките ликови и наша секојдневна должност е да ги водиме и да им помогнеме да го откријат сопствениот пат во животот. Мало општество каде комбинираме музички активности, забава и едукација со главна цел да развиеме подобри поединци и да негуваме атмосфера на соработка и пријателство.

Ве покануваме вас и вашето дете да откриете лето полно со авантури со ,,Пијанофорте”.

Во нашите програми, ние воспоставивме средина за поддршка која ги охрабрува и возбудува нашите студенти. Многумина се враќаат од година во година, бидејќи наоѓаат место каде што можат да искусат нови активности и предизвици,место каде можат да го прошират своето учење, да запознаваат пријатели и да се забавуваат! Горди сме што обезбедуваме наградувачки и збогатувачки можности за нашите студенти.Направете го летото на вашето дете едукативно и забавно.