Информации за контакт

Здружение за музичка едукација  Пијано Форте
ул. „Виенска“, бр.1Б/1-2 Скопје – Карпош
телефон:
+389 2 30 66 999
+389 70 24 74 42
+389 78 30 96 92
+389 70 32 36 96
е-адреса: info@pianoforte.edu.mk
тр. с-ка:  300 000 004 465 528– Комерцијална банка
За дополнителни информации околу банкарски уплати контактирајте нѐ на е-адреса: info@pianoforte.edu.mk  или контактирајте нѐ на +389 78 30 96 92
skolo

Kаде?